Frambozentrifle
Dit laagjestoetje is zo verrukkelijk, daar wil je alleen maar meer van!
Aan de slag
Snijd de eierkoeken in kleine stukjes. Schenk de siroop over de stukjes eierkoek. Klop slagroom stijf met een garde of een mixer. Bedek de bodem van de schaal met de helft van de eierkoek.
Schep de vanillekwark, 1/4 van de frambozen en de helft van de slagroom erop. Schep opnieuw 1/4 frambozen, de rest van de eierkoek en kwark erover. Dit afdekken met een laag van 1/4 van de frambozen en slagroom.
Eindig ten slotte met de rest van de frambozen. Zet de trifle minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen mengen. Garneer vlak voor serveren met de blaadjes munt en bestrooi met poedersuiker.
Frambozentrifle
Dit laagjestoetje is zo verrukkelijk, daar wil je alleen maar meer van!
nagerecht
null personen
390 kcal
20 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Snijd de eierkoeken in kleine stukjes. Schenk de siroop over de stukjes eierkoek. Klop slagroom stijf met een garde of een mixer. Bedek de bodem van de schaal met de helft van de eierkoek.
Schep de vanillekwark, 1/4 van de frambozen en de helft van de slagroom erop. Schep opnieuw 1/4 frambozen, de rest van de eierkoek en kwark erover. Dit afdekken met een laag van 1/4 van de frambozen en slagroom.
Eindig ten slotte met de rest van de frambozen. Zet de trifle minstens 1 uur in de koelkast, zodat de smaken goed kunnen mengen. Garneer vlak voor serveren met de blaadjes munt en bestrooi met poedersuiker.
bereidingstip:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
4 eierkoeken
50 ml frambozensiroop
125 ml verse slagroom
450 g vanillekwark
250 g verse frambozen
6 bladen verse munt
1 el poedersuiker
Dit heb je nodig
handmixer
hoge glazen schaal (1 à 1 1/2 liter)