Braadworst-macaroni
Met 6 ingrediënten en een kwartiertje tijd zet je een lekker stevige pasta op tafel.
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees in 5 min. rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm 5 min.
Snijd de mozzarella in blokjes en scheur de blaadjes basilicum in stukjes. Voeg de macaroni toe aan de saus. Bestrooi met de mozzarella en het basilicum. Serveer direct.
Braadworst-macaroni
Met 6 ingrediënten en een kwartiertje tijd zet je een lekker stevige pasta op tafel.
hoofdgerecht
null personen
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Verwijder ondertussen het vel van de worsten. Verhit de olie in een hapjespan en bak het worstvlees in 5 min. rul. Voeg de pastasaus toe en verwarm 5 min.
Snijd de mozzarella in blokjes en scheur de blaadjes basilicum in stukjes. Voeg de macaroni toe aan de saus. Bestrooi met de mozzarella en het basilicum. Serveer direct.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g macaroni grande
2 braadworsten
2 el traditionele olijfolie
350 g pastasaus zongedroogde tomaat
2 bollen mozzarella
8 g verse basilicum