Aardappelwaaiers
bewaar
bewaar

Aardappelwaaiers

Eenvoudig, maar zó feestelijk: aardappelen insnijden en aankleden met spek en knoflook.

25 min. bereiden / 45 min. oventijd / 45 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Boen de aardappelen schoon en maak in elke aardappel met een scherp mes om de halve cm een snee van 3 cm diep. Snijd de plakjes ontbijtspek doormidden. Snijd de knoflook in plakjes.

Steek afwisselend een plakje knoflook en ½ plakje spek in de openingen en leg de aardappelwaaiers in een ovenschaal. Besprenkel met de olie, strooi het zout erover en bak in ca. 45 min. goudbruin.

Knoflook snijden

Instructievideo - 00:57 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelwaaiers

Eenvoudig, maar zó feestelijk: aardappelen insnijden en aankleden met spek en knoflook.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig