Tartaartjes met bloemkoolsaus
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Bloemkool met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 50 g boter verhitten en tartaartjes in ca. 10 minuten bakken. Intussen in kleine pan rest van boter verhitten. Paprika ca. 3 minuten fruiten. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika toevoegen aan saus. Scheutje water toevoegen aan bakvet van tartaartjes en aanbaksels losroeren tot jus. Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.
Tartaartjes met bloemkoolsaus
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Aardappels schillen, wassen, in stukken snijden en in 20 minuten gaar koken. Bloemkool met zout in ca. 6 minuten beetgaar koken. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tartaartjes bestrooien met zout, peper en paprikapoeder. In koekenpan 50 g boter verhitten en tartaartjes in ca. 10 minuten bakken. Intussen in kleine pan rest van boter verhitten. Paprika ca. 3 minuten fruiten. Saus bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Paprika toevoegen aan saus. Scheutje water toevoegen aan bakvet van tartaartjes en aanbaksels losroeren tot jus. Bloemkool serveren met saus, tartaartjes, jus en aardappels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kilo aardappels
2 zakjes bloemkoolroosjes
1 groene paprika
4 rundertartaartjes
1 theelepel paprikapoeder
60 g boter of margarine
1 pakje paprikaroomsaus