Griekse tzatziki
Fleur je (lams)spiesen op met een traditionele Griekse tzatziki. Of serveer 'm eens bij de borrel met wat pita's.
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Rasp de komkommer grof en snijd de blaadjes munt fijn.
Meng de komkommer met de munt, olie, yoghurt en het citroensap. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met peper en zout.
Griekse tzatziki
Fleur je (lams)spiesen op met een traditionele Griekse tzatziki. Of serveer 'm eens bij de borrel met wat pita's.
bijgerecht
null personen
120 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de komkommer in de lengte en schraap met een theelepel de zaadlijsten eruit. Rasp de komkommer grof en snijd de blaadjes munt fijn.
Meng de komkommer met de munt, olie, yoghurt en het citroensap. Pers de knoflook erboven en breng op smaak met peper en zout.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 komkommer
7½ g verse munt
2 el olijfolie extra vierge
150 g Kri Kri authentic greek yogurt 10%
1 tl citroensap
1 teen knoflook
Dit heb je nodig
grove rasp