Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)
bewaar
bewaar

Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)

Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.

10 min. bereiden / 15 min. oventijd

4 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 165 °C. Bak de bladerdeegbakjes volgens de aanwijzingen op de verpakking op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd ondertussen de bieslook fijn.

Haal de bladerdeegbakjes uit de oven en laat iets afkoelen. Doe de gevuld eitjesalade in de spuitzak en spuit de vulling in de bladerdeegbakjes. Leg de zalmforeleitjes erop, bestrooi met de bieslook en verdeel over eventueel een etagère.

vegatipVervang de zalmforeleitjes door smaakparels met ‘aceto balsamico di Modena BGA’ (AH Excellent).
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerstboomhapjes met gevuld eitjesalade (advertorial)

Deze borrelboompjes met gevuld eitjesalade en zalmforeleitjes zijn niet alleen een feest voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Laat de kerst maar komen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig