Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop
bewaar
bewaar

Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop

Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.

20 min. bereiden / 10 min. wachten

7 ingrediënten

Aan de slag

Breng het water in een steelpan aan de kook. Doe het theezakje erin en laat op laag vuur tegen de kook aan 10 min. trekken. Verwijder het zakje en voeg de suiker en pumpkin spice toe. Roer 5 min. tot de suiker smelt en de siroop iets inkookt. Haal van het vuur, laat 10 min. afkoelen.

Schep bollen van het ijs en leg op de minipavlova's. Verdeel een ½ el earl greypumkin spicesiroop per minipavlova erover en bestrooi met de parels.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop

Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig