Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop
Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.
Aan de slag
Breng het water in een steelpan aan de kook. Doe het theezakje erin en laat op laag vuur tegen de kook aan 10 min. trekken. Verwijder het zakje en voeg de suiker en pumpkin spice toe. Roer 5 min. tot de suiker smelt en de siroop iets inkookt. Haal van het vuur, laat 10 min. afkoelen.
Schep bollen van het ijs en leg op de minipavlova's. Verdeel een ½ el earl greypumkin spicesiroop per minipavlova erover en bestrooi met de parels.
Minipavlova met ijs en earl grey-pumpkin spicesiroop
Frisse, feestelijke afsluiter van het diner, omhuld met meringue en gevuld met ijs.
nagerecht
null porties
250 kcal
20 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Breng het water in een steelpan aan de kook. Doe het theezakje erin en laat op laag vuur tegen de kook aan 10 min. trekken. Verwijder het zakje en voeg de suiker en pumpkin spice toe. Roer 5 min. tot de suiker smelt en de siroop iets inkookt. Haal van het vuur, laat 10 min. afkoelen.
Schep bollen van het ijs en leg op de minipavlova's. Verdeel een ½ el earl greypumkin spicesiroop per minipavlova erover en bestrooi met de parels.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 ml water
1 zakje Earl grey thee
75 g kristalsuiker
¼ tl pumpkin spice kruiden
4 bolletjes vanilleroomijs
68 g AH Excellent mini-pavlova's
1 el AH Excellent zilveren parels