Aardappel-groentecurry
Aan de slag
Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.
Aardappel-groentecurry
hoofdgerecht
null personen
470 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Grote stukken aardappel in vieren snijden, overige halveren en in laagje water met 1 tl kerriepoeder en zout naar smaak in 10-12 min. gaarkoken. Afgieten. Linzen laten uitlekken. Ui inringen snijden. Olie in hapjespan verwarmen en ui ca. 2 min. bakken. Bleekselderij in plakjes snijden, toevoegen aan ui en 2 min. meebakken. In kom yoghurt en rest kerriepoeder roeren en in pan schenken, 5 min. zachtjes garen. Aardappelen en linzen toevoegen en goed doorwarmen. Naar smaak zout en peper toevoegen en met fijngesneden koriander bestrooien. Intussen naanbrood 1 min. aan elke kant knapperig grillen. Brood schuin halveren. Curry over 4 borden verdelen. Brood erbij serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 zakken aardappels
2 theelepels kerriepoeder
1 blik linzen
1 rode ui
2 eetlepels olijfolie
1 struik bleekselderij
150 ml yoghurt
½ zakje verse koriander
1 pak naanbroden
Dit heb je nodig
grillpan