Groene lasagne met garnalen en pestosaus
bewaar
bewaar

Groene lasagne met garnalen en pestosaus

In deze anders-dan-anders lasagne gebruik je een keer geen gehakt, maar spinazie en garnalen.

15 min. bereiden / 15 min. oventijd

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Verwarm de spinazie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Druk in een vergiet het vocht eruit. Breng intussen in een ruime pan water aan de kook en kook de lasagnebladen 4 min. tot ze zacht zijn.

Lek de bladeren los van elkaar uit in een vergiet. Meng de pestosaus (houd 2 eetlepels apart) met de spinazie en de kaakroom. Leg een laag lasagnebladen in de ovenschaal. Bedek met 1/4 deel spinazie-pestosaus en hierover 1/3 van de garnalen.

Bedek met de volgende laag lasagnebladen. Bedek weer met 1/4 deel spinazie-pestosaus en 1/3 garnalen. Herhaal dit nog een keer. Eindig met een laag saus. Bestrooi de lasagne met gemalen kaas en zet ca. 10-15 min. in de oven.

Snijd intussen de komkommer in blokjes. Doe dit samen met een sla in een schaal. Meng de overige pestosaus erdoor.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Groene lasagne met garnalen en pestosaus

In deze anders-dan-anders lasagne gebruik je een keer geen gehakt, maar spinazie en garnalen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig