Menu
Groente rosti
Ingrediënten
- 4 grote vastkokende aardappels
- 125 gr tauge
- 1 rode paprika (in fijne reepjes)
- 250 gr chinese kool (in fijne reepjes)
- 1 ui (in fijne reepjes)
- 1 el bloem
- 2 eieren
- 1 teentje knoflook
- zout, sambal, ketjap
Bereiden
Rasp de aardappelen fijn, spoel ze niet af en doe ze in een wijde schaal/kom.
Meng alle voorbereide groente door de aardappelen
Klop in een kom de eieren, bloem, uitgeperste knoflook, snufje zout, 1 tl sambal, en 1 el ketjap door elkaar.
Eimengsel door aardappelen roeren
Smelt in een ruime koekepan de 2 el boter en 1 el olie en schep het aardappelmengsel erin.
Strijk de bovenkant glad en laat de rostikoek op halfhoog vuur aan 1 kant goudbruin bakken.
Keer de rostikoek mbv grote platte deksel en bak de andere kant ook goudbruin.
Lekker met een burgertje!