Aubergine Sandwiches

Brood/sandwiches, Lunch, 2 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 29-05-2005 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gr zongedroogde tomaten op olie
  • 1 teentje knoflook
  • 15 gr basilicum
  • 1 handvol rucola
  • versgemalen zout en peper
  • 1 aubergine
  • 150 gr geitenbrie
  • olijfolie

Bereiden

Snij de tomaten fijn. Snipper de knoflook en snijd de basilicum en de rucola fijn. Roer dit alles door de tomaten en maak op smaak met zout en peper. Snijd de aubergine overlangs in 1cm dikke plakken, bestrooi ze met zout en laat een kwartier uitlekken. Bestrijk de plakken met olie en rooster ze in een grillpan aan beide kanten 2 min. verdeel het tomatenmengsel over de helft van de plakken en leg de geitenbrie er in plakken op. besprenkel met nog wat olijfolie en dek af met de rest van de aubergineplakken. laat ze nog 1 min. doorverwarmen in de grillpan, zodat de kaas licht smelt. Snijd de sandwiches diagonaal door en serveer meteen.

Bronvermelding