Makreelsalade

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 2 minuten,

Laatst aangepast: 24-01-2005 | 11 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 makreelfilets
  • 50 gram zongedroogde tomaten
  • versgemalen peper
  • zeezout
  • 1 hand grof gesneden basilicum
  • 4 pitabroodjes
  • 100 gram sla (bijv. rucola-melange)

Bereiden

Verwarm de oven voor, voor de pitabroodjes (volgens de verpakking) Snijd de makreelfilets in stukjes (verwijder het donkergrijze gedeelte) en doe dit in een kom. Snijd de zongedroogde tomaatjes aan reepjes en doe deze erbij. Breng op smaak met peper en zout en strooi er als laatste een flinke hand grof gesneden basilicum door. Snijd de pitabroodjes open en doe er wat sla in. Stop vervolgens de makreelsalade in de broodjes. Eet smakelijk!

Bronvermelding