Pepernoten zonder zuivel
bewaar
bewaar

Pepernoten zonder zuivel

Lactosevrije pepernoten, met koolzaadolie in plaats van boter. Om flink mee te strooien!

20 min. bereiden / 10 min. oventijd / 30 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C.

Doe alle ingrediënten in een kom en voeg het zout toe. Meng met de hand tot een samenhangend deeg. Het deeg blijft een beetje los. Verpak in vershoudfolie en laat 30 min. rusten in de koelkast.

Breek van het deeg stukjes zo groot als flinke suikerklontjes en druk ze stevig in elkaar. Leg de pepernoten op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak in het midden van de oven in ca. 10 min. goudbruin en gaar.

allergietipIn het thema 'lactosevrij' op ah.nl/allerhande vindt u nog meer recepten voor een lactosevrij dieet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pepernoten zonder zuivel

Lactosevrije pepernoten, met koolzaadolie in plaats van boter. Om flink mee te strooien!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig