Thaise biefcurry met aubergine
De biefstuk blijft heerlijk mals doordat je hem stooft in de curry.
Aan de slag
Snipper de ui grof. Snijd de aubergine in stukken en verdeel het vlees in gelijke puntjes.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Bak de aubergine 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. tot het aroma vrijkomt. Schep de biefstukpuntjes erdoor en bak nog 1 min. Schenk de coconutcream erbij en stoof de curry in 6 min. gaar. Voeg na 1 min. de tomaten toe.
Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst in kommen of diepe borden en verdeel er de biefcurry over.
Ui fruiten
Instructievideo - 00:31 min.
Thaise biefcurry met aubergine
De biefstuk blijft heerlijk mals doordat je hem stooft in de curry.
hoofdgerecht
null personen
690 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui grof. Snijd de aubergine in stukken en verdeel het vlees in gelijke puntjes.
Verhit de olie in een wok. Fruit de ui 1 min. Bak de aubergine 2 min. mee. Schep de currypasta erdoor en bak 1 min. tot het aroma vrijkomt. Schep de biefstukpuntjes erdoor en bak nog 1 min. Schenk de coconutcream erbij en stoof de curry in 6 min. gaar. Voeg na 1 min. de tomaten toe.
Verwarm de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep de rijst in kommen of diepe borden en verdeel er de biefcurry over.
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 rode uien
1 aubergine
300 g biefstukpuntjes
2 el traditionele olijfolie
70 g Blue Elephant massaman curry paste
400 ml kokosmelk
250 g cherrytomaten
600 g 1 minuut basmatirijst