Quinoa met groene asperges en tofu
bewaar
bewaar

Quinoa met groene asperges en tofu

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Kook de quinoa 14 min. in ruim kokend water. Giet af.

Snijd ondertussen de aspergetips in drie gelijke stukken. Verhit de olie in een wok en bak de aspergetips en roerbakreepjes 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Voeg de doperwten toe en bak 3 min. mee.

Doe de slamelange in een ruime kom. Maak een dressing van de olijfolie en de mix voor saladedressing uit het maaltijdpakket. Meng door de sla.

Snijd de munt fijn. Roer de quinoa los met een vork. Voeg de mix voor quinoa uit het maaltijdmixpakket toe en meng door het tofu-groentemengsel. Bestrooi met de munt. Serveer met de salade.

combinatietipLekker met geroosterde pompoenpitten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Quinoa met groene asperges en tofu

Deze vegetarische schotel staat in een handomdraai op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig