Aardappelsalade met gerookte zalm
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met gerookte zalm

Trakteer jezelf op deze luxe lunch van romige aardappelsalade, gerookte zalm en bijzondere sla met kruiden en bloemen.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de aardappelen in stukken van 2 cm en kook in 10 min. beetgaar. Kook de laatste 2 min. de tuinerwten mee. Giet af en laat afkoelen op een grote, platte schaal.

Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken, pel ze en snijd grof.

Snijd de helft van de dille fijn en meng in een kom met de kwark, mayonaise, kappertjes en azijn. Schep de aardappelen, erwten en eieren erdoor en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Verdeel de helft van de aardappelsalade over de bodem van de potten. Verdeel hier de helft van de rucola over. Verdeel de vis in grove stukken en leg op de sla. Doe hierop de rest van de aardappelsalade en rucola. Garneer met de rest van de dille. Sluit de potten af en bewaar in de koelkast.

bewaartipJe kunt de salade een halve dag van tevoren maken.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met gerookte zalm

Trakteer jezelf op deze luxe lunch van romige aardappelsalade, gerookte zalm en bijzondere sla met kruiden en bloemen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig