Annics rijke caesarsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de rijke caesarsalade van Annic van Wonderen.
Aan de slag
Zet eerst een pan water op en kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak vervolgens de kipfilet in een (grill)pan. Snijd ondertussen de avocado's in stukjes. Meng de waterkersmelange, gekookte quinoa en stukjes avocado in een schaal. Voeg de maiskorrels, rucolacress, milde kiemgroente en gegrilde kip eraan toe. Maak de salade af met het Parmezaanse kaasschaafsel, de croutons en caesar-sladressing.
Annic's rijke caesarsalade
Instructievideo - 00:15 min.
Annics rijke caesarsalade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef de rijke caesarsalade van Annic van Wonderen.
hoofdgerecht
null personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Zet eerst een pan water op en kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak vervolgens de kipfilet in een (grill)pan. Snijd ondertussen de avocado's in stukjes. Meng de waterkersmelange, gekookte quinoa en stukjes avocado in een schaal. Voeg de maiskorrels, rucolacress, milde kiemgroente en gegrilde kip eraan toe. Maak de salade af met het Parmezaanse kaasschaafsel, de croutons en caesar-sladressing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
150 g quinoa
300 g kipfilet
2 avocado's
240 g waterkersmelange
200 g mais in blik
1 el rucolacress
75 g milde kiemgroente
50 g geschaafde Parmezaanse kaas
80 g saladecroutons naturel
3 el sladressing caesar
Dit heb je nodig
grillpan