Prêt à Pregnants Mexicaanse salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze Mexicaanse salade van Janine van Prêt à Pregnant.
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gekruide gehaktballetjes goudbruin. Snijd vervolgens de gegrilde paprikamix en de gehaktballetjes in stukjes. Doe de kidneybonen, gegrilde paprika en gehaktballetjes in stukjes in een kom. Schep om met de waterkers en yoghurtdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Prêt à Pregnant’s Mexicaanse salade
Instructievideo - 00:15 min.
Prêt à Pregnants Mexicaanse salade
Dertig bloggers deelden hun favoriete saladerecept, zodat jij die thuis ook gemakkelijk kunt maken. Proef deze Mexicaanse salade van Janine van Prêt à Pregnant.
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de gekruide gehaktballetjes goudbruin. Snijd vervolgens de gegrilde paprikamix en de gehaktballetjes in stukjes. Doe de kidneybonen, gegrilde paprika en gehaktballetjes in stukjes in een kom. Schep om met de waterkers en yoghurtdressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 el traditionele olijfolie
220 g gekruide gehaktballetjes
500 g koelverse gegrilde-paprikamix
660 g kidneybonen in pot
80 g waterkers
4 el yoghurtdressing