Hartige granola met spelt, walnoten en komijn
bewaar
bewaar

Hartige granola met spelt, walnoten en komijn

In de yoghurt, door wat partjes fruit, of gewoon zo uit de hand: deze hartige granola smaakt altijd goed!

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Snijd de rijstwafels in stukjes. Doe ze met het sesamzaad, de komijn, kaneel, kerrie en speltmout in een kom.

Splits de eieren en klop het eiwit lichtschuimig. De eidooiers worden niet gebruikt. Roer de olie voorzichtig door het eiwitschuim.

Meng het eiwit door het spelt-kruidenmengsel. Schep goed om. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster ca. 30 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven en laat afkoelen. Hak ondertussen de walnoten grof en schep door de afgekoelde granola. Breng op smaak met peper.

bewaartipBewaar de granola in een pot op een droge plek maximaal 1 maand.

Eieren splitsen

Instructievideo - 00:36 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige granola met spelt, walnoten en komijn

In de yoghurt, door wat partjes fruit, of gewoon zo uit de hand: deze hartige granola smaakt altijd goed!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig