Noedelsalade met gemarineerde garnalen
Geef je buitenetentje een extraatje door deze salade op de picknicktafel te zetten. Pittig is hij niet!
Aan de slag
Schep de garnalen en wokpasta door elkaar.
Breek de noedels doormidden en bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Snijd de sla in reepjes, scheur het basilicum in stukjes en hak de pinda's grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen met wokpasta 1 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 3 min. mee. Neem uit de wok en meng in een grote kom met de noedels en sla. Verdeel over de borden en garneer met het basilicum en de pinda's.
Noedelsalade met gemarineerde garnalen
Geef je buitenetentje een extraatje door deze salade op de picknicktafel te zetten. Pittig is hij niet!
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
13 min. bereiden
Aan de slag
Schep de garnalen en wokpasta door elkaar.
Breek de noedels doormidden en bereid ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat goed uitlekken.
Snijd de sla in reepjes, scheur het basilicum in stukjes en hak de pinda's grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de garnalen met wokpasta 1 min. Voeg de wokgroente toe en roerbak 3 min. mee. Neem uit de wok en meng in een grote kom met de noedels en sla. Verdeel over de borden en garneer met het basilicum en de pinda's.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g diepvries rauwe gepelde roze garnalen
140 ml Kumar's wokpasta Vietnamese summer rolls
200 g rijstnoedels
2 kropjes babyromaine
15 g verse basilicum
4 el gezouten pinda's
2 el arachideolie
800 g Japanse wokgroente
Dit heb je nodig
vergiet