Gebakken cordon bleu met puree en lauwwarme bloemkoolsalade
Oer-Hollands trio van aardappel-groente-vlees, maar wel met een vleugje Italië.
20 min. bereiden
10 ingrediënten
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Giet af en stamp met de melk, boter en mosterd tot puree. Breng op smaak met zout.
Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak de cordon bleus op laag vuur in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en kook 5 min. in water met zout beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Laat de kappertjes uitlekken en vang 2 el vocht op. Meng het vocht met de rest van de olie en pesto tot een dressing.
Schep de bloemkool om met de rucola en kappertjes en besprenkel met de dressing. Serveer met de puree en een cordon bleu.
Gebakken cordon bleu met puree en lauwwarme bloemkoolsalade
Oer-Hollands trio van aardappel-groente-vlees, maar wel met een vleugje Italië.
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen in water met een beetje zout in ca. 20 min. gaar. Giet af en stamp met de melk, boter en mosterd tot puree. Breng op smaak met zout.
Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak de cordon bleus op laag vuur in ca. 10 min. goudbruin en gaar. Keer regelmatig.
Snijd ondertussen de bloemkool in kleine roosjes en kook 5 min. in water met zout beetgaar. Giet af en laat goed uitlekken. Laat de kappertjes uitlekken en vang 2 el vocht op. Meng het vocht met de rest van de olie en pesto tot een dressing.
Schep de bloemkool om met de rucola en kappertjes en besprenkel met de dressing. Serveer met de puree en een cordon bleu.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg Cela Vita oma’s kruimige aardappelen
100 ml halfvolle melk
25 g ongezouten roomboter
1 el Franse mosterd
3 el arachideolie
4 gehakt cordon bleus
1 bloemkool
100 g kappertjes
2 el groene pesto in potje
75 g rucola