Rode garnalencurry met sugarsnaps
bewaar
bewaar

Rode garnalencurry met sugarsnaps

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

15 min. bereiden

licht pittig

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwijder de steelaanzet en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de wok en roerbak de paprika, knoflook en sugarsnaps 3 min. Voeg de garnalen toe en roerbak 3 min. mee. Voeg de curry toe en warm 1 min. mee

Verwarm ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Snijd de koriander fijn. Verdeel de rijst over diepe borden, schep de curry erover en garneer met de koriander.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rode garnalencurry met sugarsnaps

Zin in vis? Deze curry zet je binnen een kwartiertje op tafel. En pit dat-ie heeft!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig