Kikkererwtenschotel met gehakt
bewaar
bewaar

Kikkererwtenschotel met gehakt

Snelle ovenschotel met kikkererwten, venkel en verrassend: puree van zoete aardappel.

15 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd ondertussen de stelen en een stukjes van de onderkant van de venkelknol. Halveer de venkel in de lengte, verwijder de harde kern en snijd in dunne reepjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak het gehakt in 5 min. op middelhoog vuur rul. Voeg de venkel toe en bak 3 min. mee.

Voeg de kikkererwtenschotel toe en verwarm nog 2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verdeel over de ovenschaal. Snijd de selderij fijn en roer door de zoete-aardappelpuree. Verdeel de puree over het kikkererwten-gehaktmengsel en bak de schotel ca. 20 min. boven in de oven.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kikkererwtenschotel met gehakt

Snelle ovenschotel met kikkererwten, venkel en verrassend: puree van zoete aardappel.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig