Vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
Zo simpel en zo snel klaar: dat gaan we vaker doen!
20 min. bereiden
8 ingrediënten
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en snijd de limoen in partjes. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 el olie in de wok en bak de knoflook en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig. Voeg de noedels en hoisinsaus toe aan de groente en bak al omscheppend 2 min. mee.
Verdeel de noedels met de balletjes over diepe borden. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met een limoenpartje.
Vegaroerbak met hoisin en groenteballetjes
Zo simpel en zo snel klaar: dat gaan we vaker doen!
hoofdgerecht
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn en snijd de limoen in partjes. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit 2 el olie in de wok en bak de knoflook en wokgroente 4 min. op hoog vuur. Schep regelmatig om. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak de groenteballetjes 5 min. op laag vuur. Keer regelmatig. Voeg de noedels en hoisinsaus toe aan de groente en bak al omscheppend 2 min. mee.
Verdeel de noedels met de balletjes over diepe borden. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer met een limoenpartje.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 tenen knoflook
1 limoen
248 g Conimex woknoodles
3 el (arachide)olie
800 g Chinese wokgroente kool & sugarsnaps
210 g Garden Gourmet groenteballetjes
175 ml Conimex woksaus hoisin
4 el gebakken uitjes
Dit heb je nodig
wok