Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.
Aan de slag
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de pastasaus erdoor. Verwarm 3 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.
Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.
Tagliatelle met tomatensaus, gebakken aubergine & feta
Wanneer de aubergine boterzacht vanbinnen en heerlijk krokant vanbuiten is, dan is-ie op zijn best.
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en schep de pastasaus erdoor. Verwarm 3 min. Snijd ondertussen de aubergine in blokjes van 1 cm. Doe in een kom en schep om met de bloem en een snuf zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de aubergine op middelhoog tot hoog vuur in 5-7 min. goudbruin en krokant. Neem uit de wok en laat uitlekken op keukenpapier.
Verkruimel ondertussen de feta en scheur de basilicumblaadjes in stukjes. Verdeel de pasta over de borden. Verdeel de aubergine, feta en het basilicum erover. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
500 g verse tagliatelle
480 g pastasaus basis Italiaanse kruiden
1 aubergine
½ el bloem
4 el Bertolli olijfolie classico biologisch
150 g feta
15 g basilicum