Havermoutbites
Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!
Aan de slag
Boen de citroen schoon. Smelt de kokosolie en rasp de gele schil van de citroen. Doe de kokosolie, het citroenrasp, de havermout, 5/6 van de amandelen, de amandelpasta en een snufje zout in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.
Bekleed de vorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan. Verdeel de aardbeienconfiture erover en laat ca. 1½ uur opstijven in de vriezer.
Hak de rest van de amandelen fijn en verdeel samen met de pittenmix over het mengsel. Snijd in blokjes, laat 10 min. staan en serveer.
Havermoutbites
Voor de lekkerste bites ga je zelf de keuken in. O la la wat lekker!
null porties
100 kcal
15 min. bereiden
100 min. wachten
Aan de slag
Boen de citroen schoon. Smelt de kokosolie en rasp de gele schil van de citroen. Doe de kokosolie, het citroenrasp, de havermout, 5/6 van de amandelen, de amandelpasta en een snufje zout in de keukenmachine en maal tot een fijn mengsel.
Bekleed de vorm met bakpapier. Verdeel het mengsel over de bodem en druk goed aan. Verdeel de aardbeienconfiture erover en laat ca. 1½ uur opstijven in de vriezer.
Hak de rest van de amandelen fijn en verdeel samen met de pittenmix over het mengsel. Snijd in blokjes, laat 10 min. staan en serveer.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
3 el kokosolie
150 g havermout
90 g geroosterde amandelen
100 g amandelpasta
4 el aardbeienconfiture
20 g saladepittenmix
Dit heb je nodig
keukenmachine
bakpapier
rechthoekige bakvorm (15 x 20 cm)