Cold brew koffie
In Amerika al een hit, dus dat moeten wij dan natuurlijk ook proberen: koude koffie die 24 uur de tijd nodig heeft om op smaak te komen.
Aan de slag
Doe de Perla Origins Ethiopië snelfiltermaling in een pot of fles met een inhoud van 1 liter. Vul de pot met het koude water en sluit af. Schud een keer om en laat 24 uur staan. Roer de koffie na 24 uur nog een keer door en schenk door een papieren koffiefilter (in een filterhouder) in een schone maatbeker. Maak de pot of fles schoon en schenk de koffie nog een keer door een schoon filter terug in de pot of fles.
Cold brew koffie
In Amerika al een hit, dus dat moeten wij dan natuurlijk ook proberen: koude koffie die 24 uur de tijd nodig heeft om op smaak te komen.
null porties
1 kcal
5 min. bereiden
1440 min. wachten
Aan de slag
Doe de Perla Origins Ethiopië snelfiltermaling in een pot of fles met een inhoud van 1 liter. Vul de pot met het koude water en sluit af. Schud een keer om en laat 24 uur staan. Roer de koffie na 24 uur nog een keer door en schenk door een papieren koffiefilter (in een filterhouder) in een schone maatbeker. Maak de pot of fles schoon en schenk de koffie nog een keer door een schoon filter terug in de pot of fles.
kookstaptip:
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
100 g Perla Origins Ethiopië snelfiltermaling
900 ml water