Geroosterde ovengroenten met ricotta & kappertjes
De bonen, ovengroente en ricotta schuif je samen op de bakplaat in de oven. Peterselie en kappertjes erover, klaar ben je.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de bonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de ovengroentemix met de bonen, het rozemarijn-zeezout en de olie. Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel de ricotta in stukken erover, bestrooi met peper en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Wissel de bakplaten halverwege.
Snijd ondertussen de peterselie grof en laat de kappertjes uitlekken. Verdeel de peterselie en kappertjes over de geroosterde groenten en serveer.
Geroosterde ovengroenten met ricotta & kappertjes
De bonen, ovengroente en ricotta schuif je samen op de bakplaat in de oven. Peterselie en kappertjes erover, klaar ben je.
hoofdgerecht
null personen
400 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C.
Doe de bonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de ovengroentemix met de bonen, het rozemarijn-zeezout en de olie. Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel de ricotta in stukken erover, bestrooi met peper en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Wissel de bakplaten halverwege.
Snijd ondertussen de peterselie grof en laat de kappertjes uitlekken. Verdeel de peterselie en kappertjes over de geroosterde groenten en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g cannellinibonen in blik
600 g ovengroentemix venkel, courgette, gele paprika
1 el rozemarijn-zeezout
3 el olijfolie mild
250 g ricotta
15 g platte peterselie
100 g kappertjes
Dit heb je nodig
bakpapier
bakplaten