Geroosterde ovengroenten met ricotta & kappertjes
bewaar
bewaar

Geroosterde ovengroenten met ricotta & kappertjes

De bonen, ovengroente en ricotta schuif je samen op de bakplaat in de oven. Peterselie en kappertjes erover, klaar ben je.

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

7 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Doe de bonen in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Meng de ovengroentemix met de bonen, het rozemarijn-zeezout en de olie. Verdeel over 2 met bakpapier beklede bakplaten. Verdeel de ricotta in stukken erover, bestrooi met peper en rooster ca. 20 min. in het midden van de oven. Wissel de bakplaten halverwege.

Snijd ondertussen de peterselie grof en laat de kappertjes uitlekken. Verdeel de peterselie en kappertjes over de geroosterde groenten en serveer.

algemeenGeen rozemarijn-zeezout? Als alternatief kun je 2 tl gedroogde rozemarijn gebruiken en snufje grof zeezout toevoegen aan het gerecht (voor 4 personen).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Geroosterde ovengroenten met ricotta & kappertjes

De bonen, ovengroente en ricotta schuif je samen op de bakplaat in de oven. Peterselie en kappertjes erover, klaar ben je.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig