Gado gado met ei en pindasaus
Een klassiek Indonesisch gerecht boordevol groente en extra smaakmakers.
Aan de slag
Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in ca. 7 min bijna hard. Pel en halveer ze.
Doe voor de pindasaus de melk, pindakaas en sambal in een steelpan en verwarm al roerend op laag vuur tot een samenhangend geheel. Breng eventueel op smaak met zout.
Schil de peen en schaaf met een kaasschaaf in dunne linten. Verdeel de rijst, sperziebonen, peen en taugé over 4 diepe borden. Verdeel de eieren erover. Serveer met de pindasaus.
Gado gado met ei en pindasaus
Een klassiek Indonesisch gerecht boordevol groente en extra smaakmakers.
hoofdgerecht
null personen
555 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in ca. 7 min bijna hard. Pel en halveer ze.
Doe voor de pindasaus de melk, pindakaas en sambal in een steelpan en verwarm al roerend op laag vuur tot een samenhangend geheel. Breng eventueel op smaak met zout.
Schil de peen en schaaf met een kaasschaaf in dunne linten. Verdeel de rijst, sperziebonen, peen en taugé over 4 diepe borden. Verdeel de eieren erover. Serveer met de pindasaus.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
300 g zilvervliesrijst
450 g diepvries sperziebonen
4 rondeeleieren
250 ml halfvolle melk
4 el Calvé pindakaas
2 tl Conimex sambal oelek
4 winterpeen
100 g taugé