Gado gado met ei en pindasaus
bewaar
bewaar

Gado gado met ei en pindasaus

Een klassiek Indonesisch gerecht boordevol groente en extra smaakmakers.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst en sperziebonen volgens de aanwijzing op de verpakking. Kook de eieren in ca. 7 min bijna hard. Pel en halveer ze.

Doe voor de pindasaus de melk, pindakaas en sambal in een steelpan en verwarm al roerend op laag vuur tot een samenhangend geheel. Breng eventueel op smaak met zout.

Schil de peen en schaaf met een kaasschaaf in dunne linten. Verdeel de rijst, sperziebonen, peen en taugé over 4 diepe borden. Verdeel de eieren erover. Serveer met de pindasaus.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gado gado met ei en pindasaus

Een klassiek Indonesisch gerecht boordevol groente en extra smaakmakers.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig