Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.
Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.
Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!
null personen
375 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.
Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 el kokossnippers
175 g cantuccini alla mandorla
1 sinaasappel
250 g diepvries mangostukjes
500 g hangop
Dit heb je nodig
blender