Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble
bewaar
bewaar

Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

15 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak de kokossnippers in 2 min. op laag vuur goudbruin. Hak de cantuccini fijn en meng met de kokos. Pers de sinaasappel uit en pureer 2 el sap samen met de mangostukjes in de blender.

Verdeel ⅓ van de cantuccini-kokoscrumble en de helft van de hangop over de glazen. Verdeel de mangopuree en vervolgens weer ⅓ van de crumble en de rest van de hangop erover. Bestrooi met de rest van de crumble.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Ontbijttrifle met mangopuree & cantuccini-kokoscrumble

Als je je dag hiermee begint, waan je je meteen op vakantie!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig