Snelle kwarkhangop met anijs en aardbei
bewaar
bewaar

Snelle kwarkhangop met anijs en aardbei

Het ultieme Hollandse toetje.

10 min. bereiden / 1 uur wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Leg een droge en schone theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom. Schep de kwark op de theedoek. Laat 1 uur uitlekken op kamertemperatuur.

Schenk het opgevangen vocht in de kom eruit en doe de kwark in de kom. Roer het anijsstaafje en de suiker erdoor en verdeel over kommen.

Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Halveer de grote aardbeien. Leg de aardbeien op de kwark en garneer eventueel met wat verse munt.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Snelle kwarkhangop met anijs en aardbei

Het ultieme Hollandse toetje.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig