Snelle kwarkhangop met anijs en aardbei
Het ultieme Hollandse toetje.
Aan de slag
Leg een droge en schone theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom. Schep de kwark op de theedoek. Laat 1 uur uitlekken op kamertemperatuur.
Schenk het opgevangen vocht in de kom eruit en doe de kwark in de kom. Roer het anijsstaafje en de suiker erdoor en verdeel over kommen.
Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Halveer de grote aardbeien. Leg de aardbeien op de kwark en garneer eventueel met wat verse munt.
Snelle kwarkhangop met anijs en aardbei
Het ultieme Hollandse toetje.
nagerecht
null personen
320 kcal
10 min. bereiden
60 min. wachten
Aan de slag
Leg een droge en schone theedoek in een vergiet en zet de vergiet in een kom. Schep de kwark op de theedoek. Laat 1 uur uitlekken op kamertemperatuur.
Schenk het opgevangen vocht in de kom eruit en doe de kwark in de kom. Roer het anijsstaafje en de suiker erdoor en verdeel over kommen.
Maak de aardbeien schoon en verwijder de kroontjes. Halveer de grote aardbeien. Leg de aardbeien op de kwark en garneer eventueel met wat verse munt.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 kg AH Biologisch volle kwark
1 anijsstaafje
3 el fijne kristalsuiker
500 g verse Nederlandse aardbeien
2 takjes verse munt
Dit heb je nodig
vergiet
schone theedoek