Worteltortilla’s met Hollandse garnalen
Hollandse garnalen op een oranje groentewrap = easy maaltje in 20 min.
Aan de slag
Verwijder de steel- en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm en snipper de ui. Meng de gesneden groenten met de augurkenblokjes en 2 el van het vocht (per 2 personen) tot een salsa.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. Verdeel over elke tortilla wat sour cream, veldsla, geraspte kaas, salsa en garnalen. Serveer de rest van de salsa ernaast.
Worteltortilla’s met Hollandse garnalen
Hollandse garnalen op een oranje groentewrap = easy maaltje in 20 min.
hoofdgerecht
null personen
520 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de steel- en zaadlijsten van de paprika en snijd het vruchtvlees in blokjes van een ½ cm. Snijd de tomaten in blokjes van een ½ cm en snipper de ui. Meng de gesneden groenten met de augurkenblokjes en 2 el van het vocht (per 2 personen) tot een salsa.
Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Rasp de kaas. Verdeel over elke tortilla wat sour cream, veldsla, geraspte kaas, salsa en garnalen. Serveer de rest van de salsa ernaast.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 groene paprika
200 g trostomaten
1 rode ui
4 el augurkenblokjes
4 worteltortilla's
75 g oude kaas
60 ml sour cream
40 g veldsla
100 g verse Hollandse garnalen