Mokka-ijskoffie
Koffie en ijs, the best of both worlds.
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en snijd met een scherp mes de oranje schil. Snijd de schil in zo dun mogelijke, lange reepjes. Hak de hazelnoten grof. Zet voor elk persoon een kopje espresso.
Schep in elk glas een bol mokka-ijs. Schenk over elk bolletje ijs een kop espresso. Verdeel achtereenvolgens over elk kopje een toefje slagroom, de gehakte choco's en de sinaasappelreepjes. Serveer direct.
Mokka-ijskoffie
Koffie en ijs, the best of both worlds.
nagerecht
null personen
200 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Boen de sinaasappel schoon en snijd met een scherp mes de oranje schil. Snijd de schil in zo dun mogelijke, lange reepjes. Hak de hazelnoten grof. Zet voor elk persoon een kopje espresso.
Schep in elk glas een bol mokka-ijs. Schenk over elk bolletje ijs een kop espresso. Verdeel achtereenvolgens over elk kopje een toefje slagroom, de gehakte choco's en de sinaasappelreepjes. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 sinaasappel
3 el choco's hazelnoten
160 ml espresso
4 bollen Italiaans schepijs mokka
50 ml slagroom in spuitbus