Mokka-ijskoffie
bewaar
bewaar

Mokka-ijskoffie

Koffie en ijs, the best of both worlds.

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Boen de sinaasappel schoon en snijd met een scherp mes de oranje schil. Snijd de schil in zo dun mogelijke, lange reepjes. Hak de hazelnoten grof. Zet voor elk persoon een kopje espresso.

Schep in elk glas een bol mokka-ijs. Schenk over elk bolletje ijs een kop espresso. Verdeel achtereenvolgens over elk kopje een toefje slagroom, de gehakte choco's en de sinaasappelreepjes. Serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mokka-ijskoffie

Koffie en ijs, the best of both worlds.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig