Makkelijke borrelplank
Feestelijk moment of niet: deze borrelplank komt altijd gelegen.
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst en snijd de worst in 16 plakjes (per 8 personen). Snijd de geitenkaas in 8 gelijke blokjes (per 8 personen). Neem een tapasprikker en prik er achtereenvolgens een blokje kaas, een augurkenschijf (in de lengte in drieën gevouwen) en een plakje worst aan. Maak zo nog 7 prikkers (voor 8 personen).
Serveer de prikkers op een grote borrelplank samen met de rest van de worst en de toastjes, roombrie, eiersalade, sweet peppers en kaasstengels.
Makkelijke borrelplank
Feestelijk moment of niet: deze borrelplank komt altijd gelegen.
null personen
430 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder het vel van de worst en snijd de worst in 16 plakjes (per 8 personen). Snijd de geitenkaas in 8 gelijke blokjes (per 8 personen). Neem een tapasprikker en prik er achtereenvolgens een blokje kaas, een augurkenschijf (in de lengte in drieën gevouwen) en een plakje worst aan. Maak zo nog 7 prikkers (voor 8 personen).
Serveer de prikkers op een grote borrelplank samen met de rest van de worst en de toastjes, roombrie, eiersalade, sweet peppers en kaasstengels.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g Zandvliet Gelderse gekookte worst
100 g belegen geitenkaas 50+ stuk
8 zoetzure augurkenschijven
50 g luxe 7 granentoastjes
200 g roombrie
150 g scharrelei-bieslooksalade
100 g sweet peppers met verse kaas
100 g roomboter kaasstengels met zaden
Dit heb je nodig
tapasprikkers