Mokka-havermout
Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)
Aan de slag
Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.
Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.
Mokka-havermout
Met mokka-havermout begin je de ochtend zonder mokken! (Zelfs als de wekker extra vroeg ging.)
null personen
316 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng in een pan de haverdrink met de havermout en espresso-oploskoffie aan de kook. Laat op laag vuur in 10 min. gaar worden.
Breng ondertussen de bevroren kersen in een steelpan aan de kook. Laat op laag vuur 3 min. koken.
Roer de cacaopoeder door de havermout en verdeel over kommen. Verdeel de kersen erover en schaaf de chocolade erover.
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
600 ml ongezoete haverdrink
150 g havermout
2 sticks espresso-oploskoffie
250 g diepvries kersen
2 el cacaopoeder
30 g extra pure chocolade 70%