Volkorenpasta met tuinertwensaus, tomaat en makreel
bewaar
bewaar

Volkorenpasta met tuinertwensaus, tomaat en makreel

Hoe je een pasta vult met heel veel groenten? Pureer ze als saus, zoals in deze versie met tuinerwten.

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de tuinerwten in het water in 4 min. gaar.

Halveer ondertussen de tomaten. Verhit de olie in een koekenpan en bak de tomaten 5 min. op middelhoog vuur. Snijd de peterselie grof. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit.

Neem de tuinerwten van het vuur. Voeg de peterselie, het citroenrasp, 2 el citroensap (per 4 personen) en de roomkaas toe en pureer met de staafmixer tot een gladde saus. Breng op smaak met peper.

Verwijder het vel van de makreel en verdeel de vis in stukken. Giet de pasta af en meng met de tuinerwtensaus, tomaten en makreel. Breng op smaak met peper.

vegatipVervang de makreel door 75 g geroosterde walnoten.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Volkorenpasta met tuinertwensaus, tomaat en makreel

Hoe je een pasta vult met heel veel groenten? Pureer ze als saus, zoals in deze versie met tuinerwten.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig