Hard seltzer bramen en rozemarijn
Voor deze hard seltzer maak je zelf een wodka infusie van bramen en rozemarijn. Dat is niet alleen kruidig en fruitig, maar ziet er ook mooi uit!
Aan de slag
Snijd de helft van de rozemarijn grof. Kneus de bramen, maar houd er 3 (per glas) achter voor garnering. Giet de wodka erop en laat tenminste 1 nacht (8 uur) staan. Giet door een zeef.
Meng de geïnfuseerde wodka met het mineraalwater. Garneer met de bramen en de rest van de rozemarijn.
Serveer eventueel met ijsblokjes.
Hard seltzer bramen en rozemarijn
Voor deze hard seltzer maak je zelf een wodka infusie van bramen en rozemarijn. Dat is niet alleen kruidig en fruitig, maar ziet er ook mooi uit!
null personen
135 kcal
10 min. bereiden
480 min. wachten
Aan de slag
Snijd de helft van de rozemarijn grof. Kneus de bramen, maar houd er 3 (per glas) achter voor garnering. Giet de wodka erop en laat tenminste 1 nacht (8 uur) staan. Giet door een zeef.
Meng de geïnfuseerde wodka met het mineraalwater. Garneer met de bramen en de rest van de rozemarijn.
Serveer eventueel met ijsblokjes.
achtergrondinfo:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 takjes verse rozemarijn
100 g bramen
40 ml wodka
280 ml bruisend mineraalwater
3 stuks ijsblokjes
Dit heb je nodig
zeef