Hartige pannenkoeken met cottagecheese, rosbief en komkommer
bewaar
bewaar

Hartige pannenkoeken met cottagecheese, rosbief en komkommer

Elke dag zou pannenkoeken-dag moeten zijn. Deze gezonde versie met rosbief, cottagecheese en komkommer is een creatief alternatief voor ons favoriete ontbijt.

15 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de bieslook fijn. Klop het ei in een kom los met de melk. Meng met het tarwemeel en de bakpoeder tot een beslag. Meng de helft van de bieslook erdoor.

Verhit in 2 koekenpannen de helft van de olie en bak van de helft van het beslag 2 pannenkoeken in 4 min. op middelhoog vuur goudbruin. Keer na 2 min. Bak zo nog 2 pannenkoeken.

Meng de cottagecheese met peper en snijd de komkommers in dunne plakjes. Verdeel de cottagecheese, plakjes komkommer en rosbief over elke pannenkoek als een pizza en garneer met de rest van de bieslook, peper en eventueel zout.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Hartige pannenkoeken met cottagecheese, rosbief en komkommer

Elke dag zou pannenkoeken-dag moeten zijn. Deze gezonde versie met rosbief, cottagecheese en komkommer is een creatief alternatief voor ons favoriete ontbijt.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig