Japanse mayonaise maken
Vanaf nu maak je je Japanse mayonaise gewoon zelf. Lekker en zo gebeurd!
Aan de slag
Splits de eieren, de eiwitten worden niet gebruikt. Doe de eidooiers met de mosterd, het zout, de suiker, vetsin en azijn in de keukenmachine. Zet de machine aan en schenk, terwijl de machine draait, druppelsgewijs de olie erbij.
Proef de mayonaise en voeg eventueel extra zout, suiker of azijn naar smaak, toe
Japanse mayonaise maken
Vanaf nu maak je je Japanse mayonaise gewoon zelf. Lekker en zo gebeurd!
null porties
715 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Splits de eieren, de eiwitten worden niet gebruikt. Doe de eidooiers met de mosterd, het zout, de suiker, vetsin en azijn in de keukenmachine. Zet de machine aan en schenk, terwijl de machine draait, druppelsgewijs de olie erbij.
Proef de mayonaise en voeg eventueel extra zout, suiker of azijn naar smaak, toe
achtergrondinfo:
algemeen:
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
3 middelgrote eieren
1 tl fijne mosterd
1 tl zout
1 tl suiker
¼ tl vetsin
50 ml natuurazijn
370 ml arachideolie
Dit heb je nodig
keukenmachine