Tutti frutti
Gedroogd fruit in een heerlijke saus, oftewel: tutti frutti! Lekker met rijstepap, havermout of als bijgerecht bij vlees.
Aan de slag
Snijd de gember in plakjes. Meng de tutti frutti en rozijnen in een hoge steelpan met het appelsap, de kaneel en gember. Laat ca. 8 uur of 1 nacht weken.
Breng de tutti frutti in het vocht aan de kook en laat op laag vuur afgedekt met de deksel ca. 30 min. zachtjes koken.
Verwijder de gember en kaneelstokjes voor het serveren.
Tutti frutti
Gedroogd fruit in een heerlijke saus, oftewel: tutti frutti! Lekker met rijstepap, havermout of als bijgerecht bij vlees.
bijgerecht
null porties
170 kcal
5 min. bereiden
510 min. wachten
Aan de slag
Snijd de gember in plakjes. Meng de tutti frutti en rozijnen in een hoge steelpan met het appelsap, de kaneel en gember. Laat ca. 8 uur of 1 nacht weken.
Breng de tutti frutti in het vocht aan de kook en laat op laag vuur afgedekt met de deksel ca. 30 min. zachtjes koken.
Verwijder de gember en kaneelstokjes voor het serveren.
serveertip:
variatietip:
serveertip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
5 g verse gember
375 g tutti frutti
50 g rozijnen
500 ml appelsap
2 kaneelstokjes