Taco met beef chimichurri van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: verras je gasten met deze taco's. Gevuld met ijsbergsla, paprika, avocado, crème fraîche en beef chimichurri zijn deze taco's niet alleen lekker, maar ook een plaatje op je bord.
20 min. bereiden
12 ingrediënten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten met het zout. Verhit ⅓ van de olie en de boter in een pan en bak de biefstuk 2 minuten aan beide kanten. Haal uit de pan en laat rusten op een bord. Snijd in plakken.
Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd doormidden. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en snijd in repen. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Snijd de avocado doormidden, verwijder de schil en pit en snijd in plakken. Verhit een grillpan en gril de avocado 2 minuten.
Meng de resterende olijfolie met de World Spice Blend - Chimichurri. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan totdat het bruin begint te kleuren. Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de sla over de tortilla’s gevolgd door het vlees, gegrilde paprika, gegrilde avocado, rode ui en de crème fraîche. Garneer met amandelschaafsel en chimichurri dressing.
Taco met beef chimichurri van Verstegen (advertentie)
Koken met Verstegen: verras je gasten met deze taco's. Gevuld met ijsbergsla, paprika, avocado, crème fraîche en beef chimichurri zijn deze taco's niet alleen lekker, maar ook een plaatje op je bord.
null personen
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200ºC. Dep het vlees droog met keukenpapier. Bestrooi beide kanten met het zout. Verhit ⅓ van de olie en de boter in een pan en bak de biefstuk 2 minuten aan beide kanten. Haal uit de pan en laat rusten op een bord. Snijd in plakken.
Snijd de paprika’s doormidden, verwijder de zaadlijsten en snijd doormidden. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 20 minuten in de oven. Haal uit de oven en snijd in repen. Pel de rode ui en snijd in halve ringen. Snijd de avocado doormidden, verwijder de schil en pit en snijd in plakken. Verhit een grillpan en gril de avocado 2 minuten.
Meng de resterende olijfolie met de World Spice Blend - Chimichurri. Rooster het amandelschaafsel in een droge pan totdat het bruin begint te kleuren. Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de sla over de tortilla’s gevolgd door het vlees, gegrilde paprika, gegrilde avocado, rode ui en de crème fraîche. Garneer met amandelschaafsel en chimichurri dressing.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
400 g biefstukken
1 tl zout
3 el milde olijfolie
20 g ongezouten roomboter
2 rode paprika's
1 rode ui
1 avocado
2 el Verstegen World spice blend chimichurri
20 g amandelschaafsel
8 tortilla's
100 g fijngesneden ijsbergsla
50 g crème fraîche
Dit heb je nodig
bakpapier
grillpan