Romige paddenstoelenstoof met spruitjes en rozemarijn
bewaar
bewaar

Romige paddenstoelenstoof met spruitjes en rozemarijn

Deze romige paddenstoelenstoof met spruitjes en rozemarijn garneer je met Parmezaanse kaas. In minder dan een halfuur kan je al genieten van dit heerlijke ketoproof recept.

25 min. bereiden

12 ingrediënten

Aan de slag

Snipper de sjalot en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in kwarten en scheur de oesterzwammen in grove stukken. Maak de spruiten schoon en halveer ze. Ris de blaadjes van het takje rozemarijn en snijd fijn.

Verhit de olie in een braadpan op middelhoog vuur en bak de sjalot 3 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee.

Voeg de paddenstoelen en de spruiten toe en bak 5 min. Voeg de slagroom, water, de rozemarijn en het bouillonblokje toe. Roer door. Breng aan de kook, zet het vuur laag en laat ca. 8 min. op laag vuur stoven.

Roer de arrowroot erdoor en laat nog ca. 2 min. koken tot de saus iets dikker wordt. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Rasp de Parmezaanse kaas erover en serveer.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Romige paddenstoelenstoof met spruitjes en rozemarijn

Deze romige paddenstoelenstoof met spruitjes en rozemarijn garneer je met Parmezaanse kaas. In minder dan een halfuur kan je al genieten van dit heerlijke ketoproof recept.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig