Plantaardige cheesecake van Philadelphia (advertentie)

Philadelphia

bewaar
bewaar

Plantaardige cheesecake van Philadelphia (advertentie)

Koken met Philadelphia: deze cheesecake is gemaakt met de nieuwe Philadelphia Plantaardig. Romig met een frisje dankzij citroen en rood fruit.

20 min. bereiden / 4 uur 20 min. wachten

9 ingrediënten

Aan de slag

Maal de koekjes fijn met een keukenmachine. Smelt de margarine in een steelpannetje en meng met de koekkruimels. Bedek de bodem van een springvorm (Ø 24 cm) gelijkmatig met het koekjesmengsel en druk zachtjes aan. Zet de vorm 15 minuten in de koelkast.

Doe de Philadelphia Plantaardig samen met de suiker in een kom en mix met een mixer tot een romig geheel. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil van de vrucht. Voeg de citroenrasp toe aan de sojayoghurt.

Meng de agar-agar met het water en breng het aan de kook in een steelpan. Laat 1-2 minuten sudderen en blijf voortdurend roeren. Voeg het vervolgens toe aan het Philadelphia mengsel en meng het geheel kort met de mixer.

Giet het mengsel in de springvorm, strijk het glad en laat minimaal 4 uur in de koelkast staan. Werk af met verse bessen.

algemeenDit recept is ontwikkeld door Philadelhpia. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Plantaardige cheesecake van Philadelphia (advertentie)

Koken met Philadelphia: deze cheesecake is gemaakt met de nieuwe Philadelphia Plantaardig. Romig met een frisje dankzij citroen en rood fruit.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig