Passievrucht-kwarktaartjes met witte chocolade (advertorial)
Dat is leuk: met je kids de keuken in voor no-bake paastaartjes. Met een neutrale basis, dan kun je zelf de lekkerste extra's toevoegen.
Aan de slag
Laat de passievruchtblokjes ontdooien. Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met vershoudfolie. Smelt de boter in een steelpan en meng met de kruimelbodemmix uit het pak van de kwarktaart. Verdeel over de bakvorm en druk lichtjes aan met de bolle kant van een lepel. Zet tot gebruik in de koelkast.
Doe de kwark en de slagroom in een kom en klop 1 min. met een mixer. Voeg de taartmix uit het pak toe en mix 1 min. op de laagste stand en daarna 3 min. op de hoogste stand. Spatel de passievrucht erdoor, maar hou 2 el achter ter garnering. Verdeel het mengsel over de bakvorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Schaaf ondertussen met de dunschiller krullen van de chocolade. Snijd de taart in 16 gelijke stukjes. Verdeel de rest van de passievrucht en dragee-eitjes over de taartjes en bestrooi met de chocoladekrullen.
Passievrucht-kwarktaartjes met witte chocolade (advertorial)
Dat is leuk: met je kids de keuken in voor no-bake paastaartjes. Met een neutrale basis, dan kun je zelf de lekkerste extra's toevoegen.
null personen
305 kcal
20 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Laat de passievruchtblokjes ontdooien. Bekleed de bodem en zijkanten van de bakvorm met vershoudfolie. Smelt de boter in een steelpan en meng met de kruimelbodemmix uit het pak van de kwarktaart. Verdeel over de bakvorm en druk lichtjes aan met de bolle kant van een lepel. Zet tot gebruik in de koelkast.
Doe de kwark en de slagroom in een kom en klop 1 min. met een mixer. Voeg de taartmix uit het pak toe en mix 1 min. op de laagste stand en daarna 3 min. op de hoogste stand. Spatel de passievrucht erdoor, maar hou 2 el achter ter garnering. Verdeel het mengsel over de bakvorm en laat minimaal 3 uur opstijven in de koelkast.
Schaaf ondertussen met de dunschiller krullen van de chocolade. Snijd de taart in 16 gelijke stukjes. Verdeel de rest van de passievrucht en dragee-eitjes over de taartjes en bestrooi met de chocoladekrullen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
250 g diepvries passievruchtblokjes
60 g ongezouten roomboter
440 g Dr. Oetker kwarktaart naturel
500 g magere kwark
250 ml verse slagroom
20 g witte chocolade
16 dragee eitjes
Dit heb je nodig
vershoudfolie
lage bakvorm (20 x 20 cm)
dunschiller