Cruesli-koekjes met chocolade en kokos (advertorial)
Toe aan een break? Deze knapperige cruesli-koekjes zijn in een handomdraai gemaakt en een heerlijk vezelrijk tussendoortje. Zo kom je de dag wel door!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren los en meng de amandelpasta, ahornsiroop en het vanille-extract erdoor. Voeg het amandelmeel, de bakpoeder en eventueel zout toe en roer goed door.
Hak de cruesli in kleinere stukken. Meng de cruesli, chocoladevlokken en het kokosrasp door het deeg. Rol er met vochtige handen 16 balletjes (per 16 stuks) van en leg ze op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Druk de balletjes voorzichtig plat en bak de koekjes in 10-12 min. gaar, wissel halverwege de bakplaten om. Laat de koekjes 10 min. afkoelen.
Cruesli-koekjes met chocolade en kokos (advertorial)
Toe aan een break? Deze knapperige cruesli-koekjes zijn in een handomdraai gemaakt en een heerlijk vezelrijk tussendoortje. Zo kom je de dag wel door!
null porties
180 kcal
15 min. bereiden
10 min. wachten
12 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Klop de eieren los en meng de amandelpasta, ahornsiroop en het vanille-extract erdoor. Voeg het amandelmeel, de bakpoeder en eventueel zout toe en roer goed door.
Hak de cruesli in kleinere stukken. Meng de cruesli, chocoladevlokken en het kokosrasp door het deeg. Rol er met vochtige handen 16 balletjes (per 16 stuks) van en leg ze op 2 met bakpapier beklede bakplaten. Druk de balletjes voorzichtig plat en bak de koekjes in 10-12 min. gaar, wissel halverwege de bakplaten om. Laat de koekjes 10 min. afkoelen.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 middelgrote scharreleieren
125 g 100% notenpasta amandel
60 ml ahornsiroop
1 tl vanille-extract
100 g amandelmeel
1 tl bakpoeder
175 g Quaker Cruesli De Ruijter
20 g pure chocoladevlokken
3 el AH biologisch kokosrasp
Dit heb je nodig
met bakpapier beklede bakplaten