Rijstbowl met vissticks uit de airfryer en avocado (advertorial)
bewaar
bewaar

Rijstbowl met vissticks uit de airfryer en avocado (advertorial)

Avondje vis op het menu? Maak het extra feestelijk voor het hele gezin met deze rijstbowl met vissticks, sperziebonen en chilisaus.

20 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en laat staan tot gebruik.

Verwarm ondertussen de airfryer voor op 180 °C en leg de vissticks in het mandje van de aifryer. Bak in 8-10 min. lichtbruin en gaar.

Snipper ondertussen de ui en maak de sperziebonen schoon. Verhit de olie in een hapjespan en bak de ui en sperziebonen 5-10 min. op middelhoog vuur. Voeg de laatste minuut de helft van de sojasaus en ¼ van de chilisaus toe, breng op smaak met peper.

Maak de avocado schoon en snijd in dunne plakjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes.

Verdeel de rijst over kommen. Verdeel de vissticks, gebakken sperziebonen en avocado erover. Meng de rest van de chilisaus met de sojasaus en sprenkel over de bowls. Bestrooi met de bosui en sesamzaadjes.

bereidingstipGeen airfryer? Je kunt de vissticks ook in een voorverwarmde oven 15 min. bakken op 220 C.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijstbowl met vissticks uit de airfryer en avocado (advertorial)

Avondje vis op het menu? Maak het extra feestelijk voor het hele gezin met deze rijstbowl met vissticks, sperziebonen en chilisaus.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig