Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)
Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ˚C en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak ondertussen de noten grof. Rasp 80 g emmentaler (per 6 personen) en meng met de crème fraîche, mosterd en het water, breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaaltje en bestrooi met de noten.
Snijd de komkommers in de lengte in vieren en halveer de paprika’s. Snijd het brood in plakjes. Verdeel de kaasnotendip, groente, gruyère, de rest van de emmentaler, het stokbrood, de druiven en picos over een plank.
Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)
Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
8 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 ˚C en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Hak ondertussen de noten grof. Rasp 80 g emmentaler (per 6 personen) en meng met de crème fraîche, mosterd en het water, breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaaltje en bestrooi met de noten.
Snijd de komkommers in de lengte in vieren en halveer de paprika’s. Snijd het brood in plakjes. Verdeel de kaasnotendip, groente, gruyère, de rest van de emmentaler, het stokbrood, de druiven en picos over een plank.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
1 meergranen boulogne afbakstokbrood
15 g ongezouten notenmix
215 g Zwitserse Emmentaler AOP 45+
200 g crème fraîche
2 tl grove mosterd
2 el water
250 g snoepkomkommers
175 g snoeppaprika's
250 g snoeptomaatjes
150 g geschrapte worteltjes
165 g Zwitserse Gruyère
250 g pitloze rode druiven
50 g picos naturel