Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)
bewaar
bewaar

Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)

Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!

15 min. bereiden / 8 min. oventijd

13 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 220 ˚C en bak het stokbrood af volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Hak ondertussen de noten grof. Rasp 80 g emmentaler (per 6 personen) en meng met de crème fraîche, mosterd en het water, breng op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over een schaaltje en bestrooi met de noten.

Snijd de komkommers in de lengte in vieren en halveer de paprika’s. Snijd het brood in plakjes. Verdeel de kaasnotendip, groente, gruyère, de rest van de emmentaler, het stokbrood, de druiven en picos over een plank.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Borrelboard met kaas-notendip (advertorial)

Zo makkelijk kan een borrelplank zijn: Gruyère en Emmentaler als middelpunt en erom fruit en groentjes. Dips, brood en krokantjes erbij. Snacken maar!

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig