Surprise!
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Haricots verts laten uitlekken.
Croissantdeeg uitrollen op aanrecht. Driehoeken loshalen en in lengte halveren. Deegpunten besmeren met helft van tapenade en beleggen met ontbijtspek. Aan onderkant van deegpunten ca. 8 haricots verts leggen.
Croissants richting punt oprollen (haricots verts steken er aan zijkanten uit). Croissants in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken.
Croissants over vier borden verdelen en serveren met rest van tapenade.
Surprise!
voorgerecht
null personen
265 kcal
15 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Haricots verts laten uitlekken.
Croissantdeeg uitrollen op aanrecht. Driehoeken loshalen en in lengte halveren. Deegpunten besmeren met helft van tapenade en beleggen met ontbijtspek. Aan onderkant van deegpunten ca. 8 haricots verts leggen.
Croissants richting punt oprollen (haricots verts steken er aan zijkanten uit). Croissants in midden van oven in ca. 15 minuten gaar bakken.
Croissants over vier borden verdelen en serveren met rest van tapenade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
½ blik haricots verts
1 blik croissantdeeg
6 eetlepels tapenade van gedroogde tomaatjes
12 plakjes ontbijtspek