Chocoladefondue
Het liefst zou je er met je vingers in dippen, maar wij raden toch aardbeien, mandarijn en cake aan.
Aan de slag
Breek de chocolade in stukjes. Laat in een steelpan au bain marie smelten (pannetje in pan met kokend water zetten tot chocolade smelt, goed roeren tot gladde chocoladesaus ontstaat). Open intussen de 'lampionnetjes' van de goudbessen voorzichtig en vouw deze omhoog. Was de aardbeien (kroontjes niet verwijderen). Pel de mandarijnen en verdeel in partjes. Snijd de cake in blokjes en schenk de chocolade in het fonduepotje. Prik aan tafel het fruit en de cake aan een vork of satéstokje en doop in de chocolade.
Chocoladefondue
Het liefst zou je er met je vingers in dippen, maar wij raden toch aardbeien, mandarijn en cake aan.
nagerecht
null personen
430 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breek de chocolade in stukjes. Laat in een steelpan au bain marie smelten (pannetje in pan met kokend water zetten tot chocolade smelt, goed roeren tot gladde chocoladesaus ontstaat). Open intussen de 'lampionnetjes' van de goudbessen voorzichtig en vouw deze omhoog. Was de aardbeien (kroontjes niet verwijderen). Pel de mandarijnen en verdeel in partjes. Snijd de cake in blokjes en schenk de chocolade in het fonduepotje. Prik aan tafel het fruit en de cake aan een vork of satéstokje en doop in de chocolade.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
200 g bittere chocolade
100 g kaapse goudbessen met kelk
100 g verse aardbeien
2 mandarijnen
4 plakken roombotercake
Dit heb je nodig
chocoladefonduepotje
fonduevork