Kaasfondue met ham en pesto
Aan de slag
Broccoli ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden. Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
Kaasfondue met ham en pesto
hoofdgerecht
null personen
580 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Broccoli ca. 3 minuten in bodempje water koken en in vergiet afspoelen met koud water. Ham in reepjes snijden. In fonduepan of pan met dikke bodem wijn tegen de kook aan brengen. Kaas in gedeelten toevoegen en op matig vuur al roerende verwarmen tot kaas gesmolten is. Pesto en ham erdoor roeren en fondue op smaak brengen met peper. Brood in blokjes snijden. Aan tafel brood en broccoli in kaasfondue dopen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.nl/allerhande
Ingrediënten
2 zakken panklare broccoli
100 g achterham
250 ml droge witte wijn
2 zakjes gemalen jonge kaas
2 eetlepels verse groene pesto
1 ciabatta
Dit heb je nodig
caquelon